ΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αγαπητά μέλη,
σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του EMCC Greece η οποία θα πραγματοποιηθεί μαζί με την εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 7:00 μμ – 9:00 μμ διαδικτυακά.

Γενική Συνέλευση και Εκλογές: διαδικασία και εξουσιοδότηση

Η παρουσία των τακτικών μελών είναι απαραίτητη στην Γενική Συνέλευση προκειμένου να διασφαλίζεται ο αναγκαίος αριθμός για την διεξαγωγή της διαδικασίας και των εκλογών. Για αυτό το λόγο σας παρακαλούμε να συμμετέχετε ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να μην χρειαστεί επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης.

Όπως ορίζει το καταστατικό λειτουργίας μας, δικαίωμα ψήφου για τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης και για τις εκλογές έχουν τα μέλη που έχουν συμπληρώσει 12 μήνες συνεχόμενης συμμετοχής ως οικονομικά ενήμερα. Μπορείτε να ψηφίσετε όσους υποψήφιους θέλετε, ακόμα και όλους.
Υποψηφιότητα για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου μπορούν να θέσουν όσα μέλη έχουν συμπληρώσει 24 μήνες αντιστοίχως.
Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι μέχρι τις 12/3/2024, 12μ.
Η ψηφοφορία για τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης και για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά. Οι οδηγίες θα σταλούν μέσα στις επόμενες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε άλλο μέλος με δικαίωμα ψήφου. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κοινοποιήσετε την εξουσιοδότηση στην Πρόεδρο, Μαρία Μπικέ στο email: mariabiquet@gmail.com τουλάχιστον δυο ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης ώστε να γίνει η διαδικασία παραγωγής κωδικών από την εταιρεία που μας υποστηρίζει τεχνικά.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα μέλη που έχουν θέσει υποψηφιότητα εδώ

Για κάθε υποψήφιο/α θα βρείτε συνημμένο ένα αρχείο με βιογραφικό και πληροφορίες τις οποίες θέλει να παρουσιάσει.

Η λίστα θα ανανεώνεται έγκαιρα με νέες υποψηφιότητες μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι δυο ημέρες πριν από τις εκλογές.

Γενική Συνέλευση θέματα:
• Οικονομικός Απολογισμός 2023 – έγκριση από τα μέλη
• Παρουσίαση υποψήφιων
• Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
• Εικονική κοπή πίτας και κλήρωση συνδρομών μεταξύ των συμμετεχόντων

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Είναι απαραίτητο να συμμετέχουμε τόσο ως μέλη όσο και ως υποψήφιοι και να ψηφίζουμε στις Γενικές Συνελεύσεις. Σας καλούμε να συμμετέχετε στην διαδικασία.
Επίσης περιμένουμε τις υποψηφιότητές σας για συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Είναι πολύ σημαντικό να θέσετε την υποψηφιότητά σας και να συμμετέχετε στην διαμόρφωση της στρατηγικής και των ενεργειών για την περαιτέρω ανάπτυξη του EMCC Greece και την ανάδειξη του επαγγέλματός μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαρία Μπικέ
Πρόεδρος EMCC Greece