Κατηγορίες μελών

Kατηγορίες μελών EMCC Greece

Τακτικά μέλη

Συμπεριλαμβάνονται όλα οι εκπαιδευμένοι coaches / μέντορες καθώς και τα ιδρυτικά μέλη. Μόνο τα τακτικά μέλη μπορούν να ψηφίζουν και να εκλέγονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του EMCC Greece. Για να εγγραφείτε ως πλήρες μέλος, κάποιος πρέπει να έχει αποφοιτήσει από ένα επαγγελματικό πρόγραμμα κατάρτισης εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από τους ακόλουθους επαγγελματικούς φορείς: ICF (ACTP, ACSTH training), EMCC (EQA επίπεδο Practitioner και άνω).

Άλλα προγράμματα εκπαίδευσης coaches συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι διαπιστευμένα ή αναγνωρισμένα από άλλους επαγγελματικούς φορείς coaching (όπως AoC, WABC, AIC και άλλα) θα εξετάζονται ανά περίπτωση.

Μη τακτικά μέλη

Συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το coaching, όσοι εκπαιδεύονται ως coaches, και όλοι όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια για να γίνουν τακτικά μέλη.

Εταιρικά μέλη

Αφορά όλους τους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για το coaching και έχουν νομική οντότητα και παρουσία στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι πάροχοι κανενός είδους υπηρεσιών coaching / mentoring, εκπαίδευσης ενηλίκων/στελεχών ή consulting, δεν αποτελούν μέρος Δημοσίου Τομέα και δεν είναι ακαδημαϊκό ίδρυμα (δημόσιο ή ιδιωτικό). Το κάθε εταιρικό μέλος μπορεί να εκπροσωπείται τουλάχιστον από δύο στελέχη του που θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις του EMCC Greece. Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή εταιρικών μελών, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας, στο κεντρικό μενού, κάτω από τον τίτλο “Γίνετε Μέλος” –> “Εταιρικά Μέλη”.

Membership Categories

Membership Definition Name in EMCC online member directory Voting right to
General Assemply
Eligible for
Board of Directors
Use of
EMCC logo
Participation in working groups & committees EMCC events sponsorship discount
Founding
member
34 individuals who founded EMCC and signed “katastatiko”
check
check
check
check
check
Member Certified Coaches (formal specialized training)
check
check
check
check
check
Affiliate
Member
Individuals interested in Coaching (students, Professionals, Journalists, etc)
check
check
Corporate Member Membership at organizations’ name – entitles 3 individual memberships (max)
check
check
check
Honorary
Member
As recognized by EMCC
check
check