Συνάντηση Γνώσης “Emotions Coaching Session”

Ημερομηνία εκδήλωσης:

27 Ιουνίου, 2023

Ώρα εκδήλωσης:

7:30 μμ

Τοποθεσία εκδήλωσης:

On line

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του EMCC Greece,

Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Συνάντηση Γνώσης (Knowledge Meeting) με τίτλο: «Emotions Coaching Session», την Τρίτη, 27 Ιουνίου.

Ώρα προσέλευσης  19:30 μμ.

Ώρα έναρξης 19.45 μμ.

 

Εισηγήτριες: Jo Wheatley & Zoe Hawkins

 

Σε αυτή τη Συνάντηση Γνώσης θα γίνει αρχικά μια εισαγωγή στο Emotions Coaching και έπειτα θα πραγματοποιηθεί με τρόπο διαδραστικό, η διερεύνηση των 6 παρακάτω Βασικών Αρχών:

  • Αρχή 1: Τα συναισθήματα δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά
  • Αρχή 2: Δεν είστε τα συναισθήματά σας
  • Αρχή 3: Τα συναισθήματα είναι ανικανοποίητες ανάγκες
  • Αρχή 4: Τα συναισθήματα δεν είναι πάντα αυθεντικά
  • Αρχή 5: Τα συναισθήματα είναι αλληλένδετα
  • Αρχή 6: Μπορείτε να επιλέξετε τα συναισθήματά σας

Τέλος, το πώς η δική μας – ως coaches – σχέση με τα συναισθήματα, μπορεί να επηρεάσει τη δυναμική και τις δυνατότητες του coaching για τον coachee.

Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε το coaching σε ένα εντελώς νέο επίπεδο; Τα συναισθήματα είναι μια παγκόσμια ανθρώπινη εμπειρία. Η σχέση που έχουμε ο καθένας με τα συναισθήματά μας είναι μοναδική. Το να γνωρίζουμε πώς να καθοδηγούμε όλο το φάσμα των συναισθημάτων που βιώνουν οι πελάτες μας και να τους βοηθάμε να μάθουν για τη δύναμη που βρίσκεται στα συναισθήματα, είναι συχνά το κομμάτι της μεταμόρφωσης που λείπει από το coaching.

 

Οι Jo Wheatley & Zoe Hawkins, είναι βραβευμένες και πολλαπλά υποψήφιες Master Accredited coaches. Επιπλέον, διαπιστευμένες επόπτριες, συγγραφείς, podcast hosts  και YouTube creators.

 Η Συνάντηση Γνώσης θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά

 Όσοι ενδιαφερόμενοι, όπως δηλώσετε συμμετοχή έως και τις 25 Ιουνίου

Με τη δήλωση συμμετοχής, θα σας σταλεί – την προηγούμενη ημέρα – ο σύνδεσμος, ώστε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την Συνάντηση Γνώσης

Μέλη : Δωρεάν (η έκπτωση 100% γίνεται στο check out  της αγοράς του εισιτηρίου) / Μη μέλη: 10 ευρω.

 Οι Εισηγήτριες

Η Jo Wheatley και η Zoe Hawkins είναι Master Accredited Coaches, διαπιστευμένες επόπτριες, εκπαιδεύτριες και ιδρύτριες της In Good Company (www.igcompany.co.uk), ενός παγκόσμιου, τριπλά διαπιστευμένου, πάροχου εκπαίδευσης για Coaches. Είναι επίσης συν-συγγραφείς του «Deciding to Coach: the Coaching Mindset and Business Strategy for Aspiring Coaches», ενός best seller της Amazon. Το Emotions Coaching Practitioner Training είναι η παγκόσμιας κλάσης διαπιστευμένη εκπαίδευση CPD για καταρτισμένους Coaches που θέλουν να δημιουργήσουν βαθύτερο transformation με τους πελάτες (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: https://www.igcompany.co.uk/emotionscoaching).

 Δημιούργησαν την In Good Company με έναν κοινό σκοπό: να δώσουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να είναι In Good Company στο μυαλό τους, με την ομάδα τους και  προς την ευρύτερη συνεισφορά τους στην κοινωνία. Η αποστολή τους είναι να εμπνεύσουν συμπονετικούς και θαρραλέους ηγέτες για να βοηθήσουν στην επίλυση των περίπλοκων προβλημάτων του σήμερα.

Έχουν δημιουργήσει την ομάδα «The Coaching Crowd» στο Facebook, έχουν ένα επιτυχημένο κανάλι στο YouTube και μια συνδρομή στο Business Lounge υποστήριξης των coaches για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης και βιώσιμης επιχείρησης. Το 2020, η Jo τιμήθηκε με το Βραβείο Global Coach Practitioner of the Year του EMCC και έχουν προταθεί αρκετές φορές για βραβεία ως Executive coaches, εκπαιδεύτριες και επόπτριες.

Τέλος, προσφέρουν εθελοντικά στον EMCC και συχνά συνεισφέρουν σε συνέδρια  του EMCC και podcasts με επίκεντρο τους ανθρώπους.

 

Είστε μέλος; Συνδεθείτε πατώντας εδώ για να έχετε πρόσβαση σε ειδικές τιμές μελών.

Sorry, this event is expired and no longer available.

Τοποθεσία εκδήλωσης:

  • On line

Λεπτομέρειες Προγράμματος Εκδήλωσης

  • 27 Ιουνίου, 2023 7:30 μμ   -   9:30 μμ
Μοιραστείτε την εκδήλωση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ