Goal-Focused Coaching: Αρχιτεκτονική & Στρατηγική

Ημερομηνία εκδήλωσης:

24 Νοεμβρίου, 2023

Ώρα εκδήλωσης:

5:30 μμ

Τοποθεσία εκδήλωσης:

On line

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του EMCC Greece,

Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Συνάντηση Γνώσης (Knowledge Meeting) με τίτλο:

«Goal-Focused Coaching: Αρχιτεκτονική & Στρατηγική», την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Ώρα έναρξης 17:30

 Εισηγητής : Χαράλαμπος Πετράς

Σε αυτή τη Συνάντηση Γνώσης θα μιλήσουμε για στόχους και Goal-Focused Coaching.

Η επίτευξη στόχων βρίσκεται στον πυρήνα κάθε coaching-σχέσης. Ωστόσο τις περισσότερες φορές η συζήτηση για τους στόχους περιορίζεται σε βασικά μοντέλα εκπαίδευσης όπως το GROW και το SMART. Στην πραγματικότητα όμως η στοχοθεσία αποτελεί μια ευρύτερη προσέγγιση που περιλαμβάνει πολύπλοκα συστήματα επιδίωξης στόχων. Στην παρουσίαση θα μιλήσουμε για τα επίπεδα στοχοθεσίας, τους τύπους στόχων, την αρχιτεκτονική τους, την ανάπτυξη στρατηγικής, και θα αξιολογήσουμε πόσο εστιασμένοι είμαστε στον στόχο ως επαγγελματίες coaches.

Όσοι ενδιαφερόμενοι, όπως δηλώσετε συμμετοχή έως και τις 23 Νοεμβρίου στι; 18.00 για να σας αποσταλεί έγκαιρα το zoom link.

Η παρουσίαση θα γίνει στα ελληνικά.

Μέλη : Δωρεάν (η έκπτωση 100% γίνεται στο check out  της αγοράς του εισιτηρίου)

Μη μέλη: 10 ευρώ.

 

Ο Χαράλαμπος Πετράς είναι Ψυχολόγος με εξειδίκευση στο Executive Coaching και την Εκπαίδευση Στελεχών ICF Accredited PCC και MISCP.

Σπούδασε Ψυχολογία, Ανθρωπολογία και Ιστορία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, σε Ελλάδα & Κύπρο. Έχει εκπαιδευτεί στο Life Coaching στο Oxford College, στο Coaching σε επίπεδο Senior Practitioner στη SolutionsAcademy, στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ψ.Ν.Α., στη Θεραπεία Ψυχικού Τραύματος με την μέθοδο EMDR (Eye Movement Desensitization & Reprocessing) στο Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας, στη Ψυχοκοινωνική Αξιολόγηση Προσωπικού στην Ψυχιατρική Κλινική του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Eίναι επίσης εξειδικευμένος και πιστοποιημένος στη χρήση του τεστ κλινικής αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού MMPI-2 (Πολυφασικό Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Minnesota MMPI®-2).

Από το 2009 ίδρυσε και διευθύνει το Athens Coaching Institute. Σχεδιάζει πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στο Coaching & το Mentoring. Σχεδιάζει και εποπτεύει tailored-made προγράμματα ενδό-επιχειρησιακής εκπαίδευσης στο Managerial Coaching. Παρέχει συνεδρίες Executive Coaching σε στελέχη, ηγέτες και συνεδρίες εποπτείας σε επαγγελματίες. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί πολυεθνικές επιχειρήσεις, μεγάλους οργανισμούς και υπηρεσίες.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Ομπρέλα» και στο κίνημα «I Carefor my Brain» με σκοπό την αφύπνιση των πολιτών σε ζητήματα ψυχικής υγείας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Είναι μέλος του International Society for Coaching Psychology, του American Anthropological Association, του European Mentoring & Coaching Council και του Association for Coaching. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολυεθνικές επιχειρήσεις, μεγάλους οργανισμούς, υπηρεσίες και ΜΚΟ.

Τα βιβλία του “Η Τεχνη του Coaching, Εισαγωγή στην Θεωρία & Πρακτική της Coaching Ψυχολογίας“ και η “Η Τέχνη των Στόχων. Θεωρία & αρχιτεκτονική της επιδίωξης” κυκλοφορούν με τεράστια επιτυχία από τις εκδόσεις iWrite – Πηγή. Είναι επιμελητής του βιβλίου “To Coaching στη ζωή μας. Αφηγήσεις ανθρώπων που εφαρμόζουν το coaching σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο”, που αποτελεί μια συλλογική δημιουργία αποφοίτων του Athens Coaching Institute με βιωματικό χαρακτήρα.

 

Είστε μέλος; Συνδεθείτε πατώντας εδώ για να έχετε πρόσβαση σε ειδικές τιμές μελών.

Sorry, this event is expired and no longer available.

Τοποθεσία εκδήλωσης:

  • On line

Λεπτομέρειες Προγράμματος Εκδήλωσης

  • 24 Νοεμβρίου, 2023 5:30 μμ   -   7:00 μμ
Μοιραστείτε την εκδήλωση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ