Επανάληψη Γενικής Συνέλευσης

Ημερομηνία εκδήλωσης:

4 Μαΐου, 2023

Ώρα εκδήλωσης:

7:00 μμ

Τοποθεσία εκδήλωσης:

Αγαπητά μέλη,
χρόνια πολλά και με τις καλύτερες ευχές μας!
Ελπίζουμε ότι περάσατε όμορφα στις γιορτές και επανήλθατε με ανανεωμένη ενέργεια!
Όπως γνωρίζετε η Γενική Συνέλευση διοργανώθηκε διαδικτυακά την Μ. Τετάρτη 12/4/2023.
Δυστυχώς δεν συγκεντρώθηκε η αναγκαία πλειοψηφία για την ψήφιση των απαραίτητων τροποποιήσεων του καταστατικού του συνδέσμου όπως απαιτείται. Η επανάληψη της διαδικασίας έχει οικονομικό κόστος για τον Σύνδεσμο καθώς διεξάγεται από εξωτερικό συνεργάτη και για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να συμμετέχετε αυτοπρόσωπα ή εξουσιοδοτώντας άλλο μέλος.
Για αυτό το λόγο, υποχρεωτικά θα πρέπει να επαναληφθεί ώστε να συγκεντρωθεί η πλειοψηφία των μελών και να διεξαχθεί η διαδικασία.
Νέα ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης: 4 Μαίου 2023, 7.00 – 9.00μμ διαδικτυακά.
Εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε κάποιο άλλο μέλος ώστε να σας εκπροσωπήσει στην ψηφοφορία ώστε να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχής.
Ως εξουσιοδότηση, αρκεί να στείλετε ένα απλό email σε εμάς όπου να αναφέρετε το όνομα και το email του ατόμου που εξουσιοδοτείτε.
Όταν λάβετε τον κωδικό για να ψηφίσετε, θα πρέπει να προωθήσετε αυτόν τον κωδικό στο άτομο που εξουσιοδοτήσατε για να ψηφίσει αντί για εσάς.
Οπως και την προηγούμενη φορά, θα σας σταλεί σύνδεσμος σύνδεσης ώστε να συμμετέχετε και κωδικός για να μπορέσετε να ψηφίσετε εφόσον έχετε δικαίωμα ψήφου. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν συμπληρώσει δυο έτη από την εγγραφή τους στον σύνδεσμο και είναι οικονομικά ενήμερα για το έτος 2023.
Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχετε στην Γενική Συνέλευση ώστε να ψηφιστεί η τροποποίηση του καταστατικού του συνδέσμου, η οποία αφορά στην αλλαγή ονόματος σε EMCC Greece από Hellenic Coaching Association καθώς εκπροσωπούμε στην Ελλάδα το EMCC Global.
Σας στέλνουμε τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2022 καθώς και το καταστατικό με τις τροποποιήσεις όπως το κατάρτισε ο δικηγόρος μας κ. Κ. Κατσιγιάννης ώστε να γνωρίζετε τις αλλαγές και να συζητήσουμε πιθανές απορίες κατά την Γενική Συνέλευση.
Θα γίνουν δυο ψηφοφορίες που αφορούν α/ στην έγκριση απαλλαγής του ΔΣ για τα οικονομικά του έτους 2022 μετά την έγκριση της Ελεγκτικής Επιτροπής και β/ έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού.
Επίσης θα συζητηθούν τα πλάνα για την περίοδο 2023-2024 και δικές σας ιδέες για δράσεις.
Η συμμετοχή σας αυτοπρόσωπα ή με εξουσιοδότηση άλλου μέλους είναι αναγκαία καθώς χρειάζεται να συγκεντρωθεί η πλειοψηφία ώστε να ολοκληρωθούν οι κατά το καταστατικό οριζόμενες διαδικασίες.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μαρία Μπικέ
Πρόεδρος EMCC Greece

Είστε μέλος; Συνδεθείτε πατώντας εδώ για να έχετε πρόσβαση σε ειδικές τιμές μελών.

Sorry, this event is expired and no longer available.

Τοποθεσία εκδήλωσης:

  • Κάντε μία επιλογή…

Λεπτομέρειες Προγράμματος Εκδήλωσης

  • 4 Μαΐου, 2023 7:00 μμ   -   9:00 μμ
Μοιραστείτε την εκδήλωση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ