Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του HCA και Συνάντηση Γνώσης με θέμα το “Talent Gaming”

Date: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016
6:00 μμ - 9:00 μμ

Location
The Electra Palace Hotel Athens


Mε χαρά σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του HCA την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.

Σε αυτή την εορταστική ετήσια συνάντηση του Συνδέσμου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια μοναδική Συνάντηση Γνώσης με θέμα το “Talent Gaming”. Πρόκειται για μια καινοτόμο μεθοδολογία που βασίζεται σε αρχές των επιτραπέζιων παιχνιδιών για να βοηθήσει στην ανακάλυψη ταλέντων και να ενισχύσει την επίγνωση όσον αφορά στο team coaching.

Πιο συγκεκριμένα το Talent Gaming:

  • Επιτρέπει στους coaches να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ώστε να διευρύνουν τα όρια μιας ομάδας
  • Βοηθάει στην ανάδειξη ατομικών ικανοτήτων και τυφλών περιοχών που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επίτευξη των στόχων της ομάδας
  • Δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε ομάδες και συμβάλλει στην ενίσχυση της δέσμευσης
  • Περιλαμβάνει τον στοχασμό, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης καθώς και την ανάλυση των δυνατών και αδύναμων στοιχείων μιας ομάδας

Είναι τιμή μας που τον συντονισμό της διαδραστικής αυτής Συνάντησης Γνώσης θα έχει η κυρία Susanna F Casla, καθηγήτρια και ιδρύτρια του Talent Gaming, η οποία θα προσκαλέσει τους συμμετέχοντες να λάβουν ενεργά μέρος σε ένα «παιχνίδι», ώστε να μπορέσουν να βιώσουν πώς αυτή η νέα μεθοδολογία μπορεί να ενισχύσει την ανακάλυψη ταλέντων σε ομάδες. H κυρία Casla είναι επίσης Ψυχολόγος και Executive Director of ESCOACHING, Business Executive Coach και Team Coach και εξειδικεύεται στους τομείς ανεύρεσης ταλέντων, ηγεσίας και καινοτομίας με 20ετή εμπειρία σε διεθνές επίπεδο.

Επίσης, όπως έχει καθιερωθεί στο τέλος του χρόνου, θα έχουμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε για την ιδιαίτερη προσφορά τους, τα μέλη εκείνα που υπήρξαν συντονιστές στις εθελοντικές δράσεις του Συνδέσμου που υλοποιήθηκαν το 2016.

Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε μεταξύ μας σκέψεις, ιδέες και προτάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν να διαμορφωθεί το σχέδιο δράσεων του Συνδέσμου για το 2017 και για το οποίο  – όπως κάθε χρόνο – χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή σας.

Η εκδήλωσή μας θα ολοκληρωθεί απολαμβάνοντας ένα ελαφρύ cocktail και ανταλλάσσοντας γιορτινές ευχές!

Σημειώνουμε ότι θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για όσους καταγράφουν τις ώρες συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης (CPD) για την ατομική τους διαπίστευση.

Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση παρακαλούμε εγγραφείτε έως τις 20 Νοεμβρίου εδώ.

Μέλη του HCA 25 ευρώ:

Μη μέλη του HCA 35 ευρώ:

Προσοχή, λόγω του ιδιαίτερου διαδραστικού χαρακτήρα της Συνάντησης Γνώσης, ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 40.


Πρόγραμμα Εκδήλωσης

17:30-18:00: Προσέλευση

18:00-20:00: Συνάντηση Γνώσης «Talent Gaming: Η δύναμη των επιτραπέζιων παιχνιδιών για την ανακάλυψη ταλέντων και την ενίσχυση της επίγνωσης στο team coaching»

20:00 – 21:00 Ενημέρωση για τις δράσεις του Συνδέσμου

21:00: Networking – light dinner & wine

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 

HCA invitation 8-11-16.cdr