Ενημέρωση σχετικά με το νέο website – αλλαγές στην καταβολή της συνδρομής

Αγαπητά μας μέλη,
ελπίζουμε ότι είστε όλοι πολύ καλά.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την συμμετοχή σας στις δράσεις του EMCC Greece, τις οποίες συνεχίζουμε και εμπλουτίζουμε με νέους κύκλους.
Όπως έχετε ενημερωθεί λειτουργεί ήδη το νέο μας site στο οποίο μπορείτε να διατηρείτε και την ατομική σας σελίδα ώστε να σας βρίσκουν νέοι πελάτες που αναζητούν coach.
Από τώρα και στο εξής είναι υποχρεωτικό να έχετε φτιάξει λογαριασμό στο νέο website ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε σε δράσεις και να δηλώνετε συμμετοχή σε δραστηριότητες. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος να παρακολουθούμε τις συνδρομές αυτοματοποιημένα και αποφεύγοντας λάθη που δημιουργούν προβλήματα τόσο σε εσάς ως μέλη όσο και στους συναδέλφους που έχουν επιφορτιστεί με την συγκεκριμένη υποχρέωση.
Σας παρακαλούμε να φτιάξετε άμεσα λογαριασμό στο www.emccgreece.gr όσοι δεν έχετε φτιάξει ακόμη συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και φυσικά να αξιοποιήσετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας σελίδα εκεί για να προωθήσετε το προφίλ σας.
Θα πρέπει να φτιάξετε από την αρχή τον λογαριασμό σας καθώς δεν έχουν διατηρηθεί τα προφίλ από το προηγούμενο site. Θα ξεκινήσετε από εδώ: https://emccgreece.gr/register/. Εάν βάλετε φωτογραφία θα πρέπει να περιμένετε για λίγη ώρα μέχρι να ανέβει και μετά να προχωρήσετε σε όποια άλλη ενέργεια.
Σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην διεύθυνση: vp-standards@emccgreece.gr.
Επίσης, από φέτος και λόγω της αυτοματοποίησης της διαδικασίας καθώς γίνεται πλέον μέσω του website, οι συνδρομές λήγουν αυτόματα στις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους και θα πρέπει να κάνετε την ανανέωση έγκαιρα ώστε να φαίνεστε ενεργοί. Η συνδρομή όπως ξέρουμε είναι ετήσια και βάσει του καταστατικού πρέπει να εξοφλείται στην αρχή του έτους και με διάρκεια ως το τέλος του. Με βάση το καταστατικό έχει σχεδιαστεί και το website για να υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία και σε αυτό θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας.
Μόλις εξοφλήσετε την συνδρομή σας εμφανίζεστε ξανά ως ενεργοί και έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε ενέργειες και δράσεις. Θα λαμβάνετε σχετικές ειδοποιήσεις αυτοματοποιημένα.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε την επόμενη Συνάντηση Γνώσης που θα γίνει σε λίγες εβδομάδας καθώς και νέους κύκλους δράσεων.
Εάν έχετε κάποια ιδέα ή πρόταση που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας ώστε να βελτιώσουμε και να εμπλουτίσουμε τις δραστηριότητές μας, θα χαρώ πολύ να απαντήσετε σε αυτό το email και να το συζητήσουμε.
Σας περιμένουμε σε όλες τις δράσεις!
Φιλικά,
image.png